Toon categorie├źn
Categorieën

Cadeauwinkel | Het online Cadeau Warenhuis.

MondiArt Alu Trap Dichtbij matdib008

MondiArt Alu Trap Di ...

€ 379,00

MondiArt Alu Jaquar 1062181 mat

MondiArt Alu Jaquar ...

€ 379,00

MondiArt Alu Small Basket of Flowers 3aa2727

MondiArt Alu Small B ...

€ 379,00

Kussen Fluweel country zangvogels

Kussen Fluweel count ...

€ 27,50

MondiArt Alu Flower Bouquet 1041887

MondiArt Alu Flower ...

€ 379,00

MondiArt Alu Pianokamer 1040595

MondiArt Alu Pianoka ...

€ 379,00

MondiArt Alu Scottish Highlander mat a1100620

MondiArt Alu Scottis ...

€ 524,00

MondiArt Alu Leeuw 1062293 mat

MondiArt Alu Leeuw 1 ...

€ 251,00

MondiArt Alu Twin Deer dib1294

MondiArt Alu Twin De ...

€ 379,00

MondiArt Alu Flower Bouquet 1100407 mat

MondiArt Alu Flower ...

€ 379,00

MondiArt Alu Evening Walk a1101786

MondiArt Alu Evening ...

€ 524,00

Onderzetter nieuwsgierige schapen

Onderzetter nieuwsgi ...

€ 10,90

Gave Special glasplaat leeuw rond

Gave Special glaspla ...

€ 140,00

Lavazza Crema e Gusto Tradizione Italiana Koffiebonen 1 kg

Lavazza Crema e Gust ...

€ 69,00

Lavazza Espresso Barista Perfetto Koffiebonen 1 kg

Lavazza Espresso Bar ...

€ 89,70

Lavazza Espresso In Blu Filterkoffie 250 gram

Lavazza Espresso In ...

€ 59,40

Welkom bij Grote Kadowinkel

Onze website is ideaal wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend(in) of familielid en je nog niet weet wat je aan wil schaffen. Je hebt de keuze uit wel 42.872 artikelen. Naast cadeautips kun speelgoed vinden, sport en recreatiegoederen, tuin en camping spullen en doe het zelf artikelen. Op de website kun je deze thema’s aanklikken om te zien wat er aangeboden wordt, maar je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie om te checken of er een specifiek product aangeboden wordt.

Aanbiedingen

Onder het kopje aanbiedingen vindt je producten die goedkoop zijn maar tevens interessant of functioneel. Denk hierbij aan plantensproeiers of een cupcakestandaard waarop plaats is voor wel dertien cupcakes of desserts. Het slagroom op het toetje is waarschijnlijk de flexibele tuinslang. Deze is op rekbaar want wanneer deze gevuld is wordt het drie keer zo groot als de oorspronkelijke lengte was. Wanneer je de kraan later weer uitzet en de slang laat leeglopen krimpt het product weer snel. Hierdoor is de slang makkelijk te tillen en op te bergen. Bovendien heeft de douchekop zeven standen, waardoor je de perfecte spuitkracht kunt bepalen. Hierdoor is de slang niet alleen in de tuin te gebruiken, maar ook voor het reinigen van apparatuur in bijvoorbeeld de auto.

Doe het zelf artikelen

Wanneer je van klussen houdt kun je goed op onze website terecht. Er wordt een breed aanbod aan klus benodigdheden aangeboden. Van snoeischaren tot schroevendraaiers, en van boomzagen tot bouw scharen, alles kun je hier vinden. Ook vindt je onder dit kopje artikelen die handig zijn om te gebruiken in je dagelijks leven. Zo kun je hier een mobiele gasbrander vinden die je makkelijk op vakantie kunt gebruiken, een universele USB lader voor in de auto of een kruiwagen om spullen in te kunnen vervoeren wanneer je in de tuin aan het werk bent.

Sport en recreatie artikelen

Onder het kopje sport en recreatie vindt je veel artikelen die je tijdens sporten kunt gebruiken of in je vrije tijd. Zo kun je hier een programma vinden wat je op je tv of flatscreen kunt installeren, en welke vervolgens kleuren afgeeft die de sfeer in je kamer doen veranderen. Maar je kunt ook een sportcamera aanschaffen, of een tennisbal waar een elastiek aan vast zit zodat je kunt leren tennissen zonder dat je bang bent dat je de bal kwijt gaat raken. Tevens kun je cd’s en dvd’s bestellen waar work- out lessen op gegeven worden, surfboards en opblaasdieren die je in zee of zwembad kunt gebruiken om op te drijven.

Werkzaamheid website

Het handige aan onze website is het feit dat je soortgelijke producten eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je ze selecteren op merk, kleur en prijs. Hierdoor kun je een product voor de laagste prijs aanschaffen en ben je hierdoor voordeliger uit. Als je een product wil kopen krijg je de kans veel informatie over het artikel in te kunnen winnen. Denk aan de materiaalsoorten waar het van gemaakt is, aan de afmetingen of de fabrikant die het gemaakt heeft. Tevens kun je van te voren bekijken hoeveel de verzendkosten bedragen en wanneer je product thuis afgeleverd zal worden. We wensen je veel plezier en succes met het maken van een goede beslissing op onze website!